Lördag 28 juni: Bokningsbar middag från kl 18 [Boka] eller drop-in i mån av plats. Det går också bra att bara beställa en drink om man vill. B+B är öppet [Boka].
Fredag 4 juli: Bokningsbar middag från kl 18 [Boka] eller drop-in i mån av plats. Det går också bra att bara beställa en drink om man vill. B+B är öppet [Boka].
Lördag 5 juli: ”Tapperas” bokningsbart kl 19 [Boka]. B+B är öppet [Boka].
Fredag 18 juli: Bokningsbar middag från kl 18 [Boka] eller drop-in i mån av plats. Det går också bra att bara beställa en drink om man vill. B+B är öppet [Boka].
Lördag 19 juli: ”Tapperas” bokningsbart kl 19 [Boka]. B+B är öppet [Boka].
Lördag 26 juli: Bokningsbar middag från kl 18 [Boka] eller drop-in i mån av plats. Det går också bra att bara beställa en drink om man vill. B+B är öppet [Boka].
Lördag 9 augusti: Provning av svenskt bubbel kl. 19 / Tasting: Swedish sparkling wines 7 pm [Boka plats/Book]. B+B är öppet [Boka].
Lördag 6 september: Säsongsngfinal! 3-rättersmeny / 3-course dinner [Boka plats/Book]. B+B är öppet [Boka].
Café Sergel drivs sedan 2009 av kaffenördarna Karolina och Jonny Lindroos. Båda drev även kaffebaren och chocolateriet Arabusta i Värnamo och Dannäs och har tävlat nationellt i Barista Cup – svenska espressomästerskapen. Man arrangerade 2010 även regionala deltävlingar i Barista Cup tilsammans med SCAE svenska specialkaffeföreningen. Jonny har varit teknisk domare i Barista Cup.
Karolina är teförespråkare och i branschen sedan 1999. Var tidigare bl.a. utbildare och supervisor på tebar, självklart är det hon som håller i Sergels teprovningar!
Jonny är i espressoträsket sedan millennieskiftet. Han har förutom kaffebar och butik även tidigare drivit reklambyrå, självklart med integrerad espressobar. Ska det provas kaffe eller choklad så är han din ciceron.
Båda har WSET-certifikat inom vin och sprit och när de inte driver sommarverksamhet vid nedlagda glasbruk jobbar de övriga året som lärare på mellanstadieskola respektive restaurangskola.