Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår hemsida. Läs mer om cookies och hur vi hanterar information. Jag godkänner

Vi har stängt för säsongen, välkommen åter 2025.

Instagram Trips Advisor Facebook
Småland for real

Bokningsvillkor för arrangemang hos/med Sergel B+B


Sergel B&B, drivs av Kaffebruket HB orgnr 969729-3125.

Alla priser är angivna inklusive 12% moms.

För biljetter som säljs via biljettkiosken.se gäller deras bokningsvillkor istället. Villkor för ”hyr en barista” återges i offert och orderkräftelse.

För boende i vårt B&B följer vi Visitas riktlinjer för bokning av hotell, med den skillnaden av utcheckning normalt ska ske kl. 10 om inte annat överenskommits.

Avbokning utan kostnad kan göras senast kl. 18 dagen innan planerad ankomst, vid senare avbokning debiteras för första natten. För bokningar via våra bokningspartners som t.ex. Booking.com, Glasriket och Visit Småland gäller bokningssajtens villkor.

Bokning av en ett arrangemang (provningar etc) eller paket är bindande. Avbokning utan kostnad kan göras senast en vecka innan arrangemanget, ändringar av antalet deltagare senast tre dagar innan såvida annat inte har avtalats vid bokningen. För varje arrangemang tillämpar vi ett vanligtvis ett grundpris som är samma som minimiantal deltagare. Är/blir man färre än minimiantalen så betalar man grundpriset. Vid eventuellt oanmält bortfall debiteras för bokat antal. Eventuell om- eller avbokning måste meddelas via telefon eller e-post och måste bekräftas av oss.

För gäster med upplevelsepresentkort, t.ex. GreatDays och Smartbox, måste presentkortsnumret anges vid bokning. Samma avbokningsvillkor som ovan gäller och eventuell om- eller avbokning måste meddelas oss via telefon eller e-post och måste bekräftas av oss. Vid avbokning av senare än vad som anges ovan anses presentkortet vara förbrukat som inte annat har överenskommit vid bokningen.


För provningar som bokas exklusivt till sällskap av privatpersoner tillämpar vi en anmälningsavgift på 1.000 kr om inte annat har överenskommits. Anmälningsavgiften räknas av från slutnotan. Vid eventuell avbokning minst en vecka före arrangemanget återbetalas bokningsavgiften i sin helhet. För företagskunder och offentlig sektor faktureras kostnaden med 30 dagars kredit via vår faktureringspartner.


I händelse av att Arabusta/Café Sergel inte kan genomföra arrangemanget p.g.a. oförutsägbara händelser som t.ex. sjukdom, driftsproblem i lokal och liknande återbetalas eventuella anmälningsavgifter eller förköp av biljetter så skyndsamt det går om vi inte kan hitta ett alternativt datum för arrangemanget. Vi kan dessvärre inte ta ansvar för eventuella följder vid av oss inställt arrangemang, men gör alltid vårt yttersta för att lösa bokningar inom vårt nätverk om nödvändigt.

Vi bordsbokning via theFork/LaFourchette gäller respektive aktörs bokningsregler. Eventuell avbokning måste inkomma till theFork/LaForchette innan aktuell sittning. Upprepade avbokningar kan innebärra att man blir spärrad från bokningstjänsten.

Vår bedömning är att provningar, chokladstudio och liknande arrangemang är matrelaterade och därför ska omfattas av 12% moms, samt att konserter och liknande kulturarrangemang omfattas av 6% moms. Skulle myndighet göra en annan bedömning förutsätter vi oss rätten att justera priserna därefter.

Senast uppdaterat 2021-04-10


White Guide Swedish welcome

SERGEL B+B
Bruksvägen 2, Lindshammar
Tel 0383-211 90
Kontakt · Karta · Rumsbokning B&B
Småland for real
Boka eller fråga

×

Boka eller fråga