Lördag 9 augusti: Provning av svenskt bubbel kl. 18 +middag / Tasting: Swedish sparkling wines 6 pm +dinner [Boka plats/Book]. B+B är öppet [Boka].
Lördag 6 september: Säsongsngfinal! 3-rättersmeny / 3-course dinner [Boka plats/Book]. B+B är öppet [Boka].
Våra recept · Café Sergels ostkaka · Café Sergels knäcke · Crème Brûlée · Halloncoulis · Memmakaka · Rödbetskaka · Citrontårta · Chokladkaka · Torta della Nonna Smålandese · Brantevikssill · Hallonsylt · Ketchup · Lingonchutney · Potatissallad · Lemon curd ·
Café Sergels potatissallad
2,5 kg kokt färskpotatis, med skalet kvar
500 gr majonnäs
500 gr crème fraîche
200 gr skivad rödlök
Hackade örter
1 msk dijonsenap
20 gr salt
1 dl bostongurka
Kapris efter smak och behag
Koka potatisen och låt den svalna. Gör såsen och blanda ihop det hela. Potatissallade håller sig ungefär en vecka i kyl.