Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår hemsida. Läs mer om cookies och hur vi hanterar information. Jag godkänner

Öppet: främst helger 22 juli–19 augusti.Inga öppetdagar inplanerade...

Instagram Trips Advisor Facebook
Småland for real

AKTUELLT 2023


Glasriket glöder 21/10 - Le comptoir d’Isterband
ComptoirUnder festivalen ”Glasriket glöder” 21 oktober gör vi ett gästspel i form av popup-isterbandsrestaurang hos Persson&Persson i Ösjöbol. Med inspiration från franska rätter och metoder känns det då helt naturligt att popupen får heta ”Le comptoir d’isterband” – isterbandsbaren!
Mer information och bokning


Lindshammardagen lördag 19/8
Årets sista öppetdag har vi traditionsenligt en cafétömning – det blir specialerbjudande från köket på spännande rätter och våra klassiker. VI har också specialpriser på utvald dryck så att vi kan minska lagret lite inför vintern.

Under dagen är det även planerat en barnaktivitet med sagostund med boken om Lakritspojken, de barn som vill får även möjlighet att illustrera sin egen bok i Bokfabriken.

PROGRAM
13.00 Sagostund med Lakritspojken
lämpligt för ca 5–8-åringar
Plats: Café Sergel, ingen kostnad, behöver inte förbokas
Arr: Kristina Tsouknidas/Karolina Lindroos

13.30 Workshop "Bok-kul".
Gör din egen sagobok tillsammans med illustratören till Lakritspojken. Tidsåtgång ca 1,5 timme. Kostnad 195 kr, Det ingår en bok, pysselbok samt glassfika för barn och vuxen Boka här
Plats: Café Sergel, Arr: Kristina Tsouknidas/Karolina Lindroos

16.30-18 Tipsrunda/3-kamp. Efter rundan sker prisutdelning. Samhällsföreningen bjuder på fika
Plats: Start/mål vid gräsplätten vid Café Sergel.
Arr: Samhällsföreningen

18.00–22.00 Cafétömning med specialpriser så länge lagret räcker
Ingen förbokning behövsÖppettider 2023
Vi har öppet främst helger 22 juli–19 augusti.
Förbokning gäller för middag och frukost. Har vi inga förbokningar till en lunch eller middag så håller vi inte öppet, har du en bit att åka så rekommenderas att du förbokar!

OBS! Tider och dagar kan komma att justeras allt efter hur myndighets eventuella inkränkningar p.g.a. pandemi.

Frukost
De dagar vi har hotellgäster bokade öppnar vi även upp för externa gäster till frukost, ta en titt i bokningsformuläret för att se dagar, eller ring oss på 0383-211 90. Frukost serveras från kl. 8
145 kr per person, barn under 12 år 75 kr. Måste förbokas, boka här

”Tapperas” – småländska smaker i mindre format
Utvalda lördagar i säsong serverar vi fram en tapasinspererad middag med smak av vår del av Småland – ett Tapperas helt enkelt.

Råvarorna kommer så långt som det går från regionen och det matchas även med dryckjom från trakten för den som vill. Det finns gott om både varma och kalla rätter och vi garanterar att ingen går här ifrån hungrig!

Datum för Tapperas 2023: Lördag 29/7 Ankomst kl 19.
Just nu är det fullbokat i salongen, men det finns platser att boka i caféet, då får man dessutom sällskap av kocken som huserar på andra sidan baren. Fungerar inte bokningslänken, mejla bokning@cafesergel.se eller ring 0383-21190

Tapperaset kostar 595 kr/p (1/2 priset kr för barn upp till 12) och bokas med fördel via formulär på denna sida alt ring 0383-211 90. Begränsat antal platser.


Vinprovning – "Det jäser i trakten"
Till vår dryckesprovning på temat "Drycker från trakten" har vi krattat den sydsvenska myllan och hittat en hel del intressanta drycker. Det blir även något inslag som har rest lite längre. En del drycker är högst lokala varieteter, några bygger på sina franska och spanska kusiners tradition och metod.
Fredagen 4 augusti kl. 18. Boka här 395 kr pp

Konsert med Tilda Friberg 5 augusti
Lördagen 5/8 kl. 19 kommer Tilda Friberg återigen till oss och bjuder på en countrydoftande konsert i trädgården. Mer info och bokning.

Paket
Vi har ett antal paket med boende, middag och aktiviteter av olika slag. Klicka på länkarna för att läsa mer.
- Baristaskola
- Vandringspaket


White Guide Swedish welcome

SERGEL B+B
Bruksvägen 2, Lindshammar
Tel 0383-211 90
Kontakt · Karta · Rumsbokning B&B
Småland for real
Boka eller fråga

×

Boka eller fråga